Gotland.

OBS! Tiden är preliminär!

Resan initierad av PO Kjellborn och kan genomföras i början av juni månad, om tillräckligt antal deltagare är intresserade. Anmäl till intresse till PO här!

Vi bor på ett centralt hotell i Visby och gör dagsturer på denna fantastiska ö med en lång både dansk och svensk historia sedan stormaktstiden för Sverige.
Det finns mycket att se på Gotland och Fårö som ligger strax norr om.
Vägarna är fina och ibland kurviga och kulturutbudet är enormt. Regnar det en dag? Inga problem, vi går en promenad i Visby och insuper kulturen!

Om du/ni är intresserade av en vecka på Gotland 2021, exempelvis i början av juni månad innan skolorna slutar och priserna stiger så hör av dig, så startar vi planeringen för detta.
En tanke kan vara att vi centralt bokar rum för deltagarna i 3-4 dagar beroende på hur länge ni vill stanna och att deltagarna själva bokar färjeöverfarten från fastlandet.
Det går normalt färjor från Nynäshamn, Västervik och Oskarshamn dagligen men jag har inte sett någon tidtabell för 2021 men under 2020 har det gått en färja på förmiddagen som kommit fram på eftermiddagen och en färja som startat sen eftermiddag och kommet fram strax för midnatt.
De som har långt att köra kan således ta en sen färja på eftermiddagen och komma fram till ett bokat hotellrum som bara väntar på sina gäster.
Dagen efter så väntar våra äventyr på fina gotländska vägar…..

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

01 jun 2021 - 06 jun 2021

Tid

All Day
Kategori
P O Kjellborn

Arrangör

P O Kjellborn
Telefon
+46 70 547 34 90
E-post
perove.kjellborn@gmail.com